Group

Gruppbokning

Planerar ni en gruppresa till Göteborg? Gör det smidigt och kul för hela gänget och boka boendet hos oss på Göteborg Hostel!

Vi är medvetna att många ideella organisationer länge sparat pengar för att kunna göra ett äventyr tillsammans. Genom att välja Göteborgs Vandrarhem kan ni istället för att lägga största delen av sparkassan på boendet, istället lägga pengarna på roliga aktiviteter! Vi erbjuder 2-, 3-, 4-, 6- & 8-bäddsrum, vilket gör en gruppbokning hos oss både enklare och roligare.

Vandrarhemmets grymma personal har vana av att ofta ta emot skolklasser, idrottslag, körer, och många flera typer av grupper upp till 200 personer hos oss, 
Vårt idealiska läge passar utmärkt för grupper som vill bo centralt med närhet till restauranger, affärer, och attraktioner som bland annat Liseberg, Universeum, Världskulturmuseet, Konstmuseet, Avenyn och Götaplatsen.

Vi vet att en gruppbokning kräver stort engagemang från gruppledare och föräldrar, därför vill vi göra processen så smidig som möjligt för er.  Ni behöver endast slänga in ett e-mejl till oss med information om datum och antal personer, resten av planeringen sköter vi. Vi håller en öppen dialog under hela bokningsprocessen och hjälper er bygga den bästa vistelsen hos oss.

Välj att äta av vår populära frukostbuffé, eller att anordna egen frukost. Vi har ett stort & fullutrustat allmänt kök tillgängligt dygnet runt om egen frukost vill medtas. 
Lakan ingår ej i grupper över 15 personer. Ni måste ta med er egna eller hyra från oss för 60SEK/person.

Skicka er bokningsförfrågan till:
info@goteborgsvandrarhem.se

Skriv med följande information:
- Datum för vistelsen.
- Antalt personer (barn & vuxna).
- Eventuella preferenser på rumsfördelning.
- Telefonnummer till bokaren.

Regler för gruppbokning: 
- Minimum 15 gäster
- Bokaren måste vara minst 18 år
- Gruppen måste ha en utsedd "gruppledare/ansvarig" som övernattar med gruppen. Denne person måste vara myndig, och måste ha lämnat kontaktuppgifter till receptionspersonalen innan incheckning.
- När bokningen är bekräftad ska en depositionssumma på 10% av den totala bokningssumman betalas in.

 

Liseberg

 

 

Lämna din e-post och få all information från oss


You are now subscribed